Header image  
- Hvem er vi?  
 
 
Om Familien !

Mette:

Nu er det så min tur til, at fortælle om mig selv. Henrik har snakket MEGET og længe om en hjemmeside. Personligt har jeg ikke være så meget for det, da jeg ikke mente, at vi havde noget specielt, at fortælle, men også fordi familie og venner kender os og behøves ikke en hjemmeside.
MEN… Nu hvor der er ved, at komme flere i familien har jeg fået en ustyrlig lyst til, at dokumentere hele mit liv og det er sker… Underligt !?

Så mit råd om denne side er : Læs det du gider, se på det du gider, skriv i vores gæstebog eller klik helt væk fra denne side

Læs Min livshistorie: Her

 

Henrik:
Her er så lidt om "Manden" i huset, som MEGET SNART bliver 30 år !!
Jeg blev født den 12. juni 1977 i Odense, hvor jeg boede i et lille rækkehus på Morelvej sammen med min mor Jenny, min far Ingolf og min søster Anette.
I 1982, mener jeg det var, flyttede vi til den lille hyggelige by Hillerslev, hvor jeg boede lige indtil juli måned 1999, hvor jeg fik jos i Nordborg Kommune på Als. 1999 var også det år hvor jeg lærte "Fruen", Mette, at kende og det er den selv-samme jeg skal giftes med den 9. juni i år....Er det ikke vildt?
I år skal vi desuden have familieforøgelse, som du kan læse om under punktet "Lilleprut" og så har vi faktisk lige købt ny bil...En helt fantastisk Skoda Roomster, som vi glæder os meget til at byde velkommen i familien !

Get your own countdown at BlingyBlob.com