Header image  
- Hvem er vi?  
 
 
Mette's Livshistorie


Nu vil jeg så fortælle om mit liv: Nu er du selv ude om det :-)

1979: Søndag 30. September 1979 blev jeg født på Odense sygehus ca. 1 ½  måned før tid. Jeg var en lille pige på omkring 2100 g og jeg mener, at jeg målte 51 cm. På grund af den tidlige fødsel lå jeg i kuvøse i en uge, inden jeg måtte komme med hjem. Min mor var jo smuttet hjem, mine forældre siger godt nok de besøgte mig hver dag, men skal jeg nu tro dem …?
Jeg blev dødt 30. december 1979 i Næsby kirke.

1

dåb1 Jeg var ved fotografen

dåb3Min mor og far var også med..

 

dåb2 Ingen fest uden et veldækket bord,festen holdes hjemmme i stuen.

1982: Da jeg blev 2 ½ år startede jeg i Næsbyhovedgård børnehave. Jeg startede på rød stue, hvor de små hold til og senere kom jeg på Grøn stue da jeg blev en af de store.    

rødstue1 Rød stue 1982

rødstue2Rød stue 1983

grønstue Grøn stue 1984

1

Her sidder jeg i min tremmeseng og nedrest i højre hjørne er min lille hund bamse som jeg også var meget glad for desværre mistede jeg den da jeg sov til middag i børnehaven i børnehaven, det blev en af de sidste gange jeg som der. (hvad ville de næste være jeg skulle miste :-)
Jeg har ikke være den, der som tiden væk. Da jeg blev lidt ældre, hoppede jeg i sengen, så bunden fandt ud og min far måtte lave den igen, det var da meget sjovt, imens han arbejdede, kunne jeg stille og roligt gå ud til mor, der var i gang med madpakken og så kunne jeg da godt spise et par kødpølse madder.  

1      2

Her er jeg ude at gå tur med min BEDSTE dukke Daniel.(Daniel er ham den store) Nu er han desværre gået i stykker.
Jeg fortalte mange historier om Daniel, Nissen og Mig, når jeg sad bag på cyklen på vej til eller hjem fra børnehaven.  

1 
Her er et billede af mit legeværelse med tapet jeg selv har valgt.

1985: Jeg startede i børnehaveklasse på Kroggårdsskolen (C- gangen) i 1985. I min klasse var der to jeg kende i forvejen, det var Maiken som jeg lege med fra vejen og så var der Anne som jeg kendte fra børnehaven.

maiken og jeg Her sidder Maiken og jeg. Vi "læser" for mine dukker. Jeg læser selvfølgelig for min bedste dukke Daniel. (1985)


Det jeg kan huske, da jeg kom hjem fra første møde med klassen, som jeg besøgte med min mor: ”Far far jeg skal gå i klasse med en der hedder Micky Mouse” men det skulle jeg ikke… Det var en pige der hed Vicki. Og så var der en dreng som vist nok hed Dan, ham kunne jeg ikke lide, han hørte ikke efter hvad de voksne sagde og han lavede ballade, han blev ikke i klassen ret længe.. (Ballade var jo noget der lå langt fra mig, den stille pige.)
Min bedste veninde Tina kom i parallelklassen (A- gangen) da hendes storesøster Dorthe gik i denne afdeling, det samme galt Michael og hans storebror Nikolaj.

Her er Tina, Dorthe, Michael og Nikolaj til min 3 års fødselsdag:

3år føds 3år føds2

1986: Begyndte jeg til gymnastik, det syntes jeg var sjovt. På billedet neden under skal jeg i gang med min første gymnastik opvisning.

1 
Den opmærksomme har måske opdaget, at pigen ved min side er Marlene. Som også ses i en ældre udgave, andetsteds på denne hjemmeside.

1987 skulle jeg også til opvisning, træneren havde valgt disse lyserøde dragter, som mest af alt fik os til at ligne små ”grissebasser”. 

2 

1988 blev mit sidste år som gymnast, da jeg desværre er lidt af en kylling, valgte jeg fra, da næste hold var springgymnastik.

3 

1993: I 7. klasse blev jeg konfirmeret den 7. maj 1993 i Næsby kirke.

1995: jeg valgte, at jeg efter 9.klasse ville tage 10. klasse med, da jeg ikke vidste hvad jeg ellers skulle. Da der var mange fra min klasse og en anden klasse der gik ud blev vi slået sammen til 10. BC. A klassen fortsatte med, at være sig selv.   

1996: Jeg gik ud af skolen efter 10.klasse i 26. Maj 1996. Efter sommeren startede jeg på Social og Sundhedsskolen, som Indgangårselev. Grunden til at jeg startede der,  var fordi jeg troede, at jeg ville gennemføre både hjælper og assistent uddannelsen, som kunne give mig adgang til pædagogseminariet,  men selvom jeg blev godkendt til at gå videre som hjælper valgte jeg at stoppe, da det at skifte ældre mennesker og gøre rent, ikke var det jeg havde lyst.

1997: Jeg startede på den Frie ungdoms Uddannelse på Idrættens daghøjskole. Her gennem valgte jeg at læse dansk og matematik på VUC og samtidig være i praktik i forskellige institutioner. Men inden VUC og praktik startede jeg på højskole først startede jeg på en højskole i Frederikshavn, men det viste sig, at det var en Tvind højskole, hvor vi skulle ud og sælge visne blomster, som vi kunne komme på en tur til et sted der var laaangt væk. Men da jeg havde været på ”kor lejer” i Ulfborg deres "hovedkontor" der så jeg, hvordan elever blev udnyttet og derfor ville jeg ikke være en del af det og slet ikke rejse laaangt væk og ikke vide om jeg kunne komme hjem og for resten startede første aften med at vi skulle snakke om ”at man ikke skal stjæle biler”.
Jeg mente ikke jeg passede helt ind. Vi boede 4 - 6 personer i huse, men der var ikke varmt vand til at på en gang, hvis vi var heldige var der til halvdelen. Jeg startede søndag 1 november 1997 og blev hentet fredag 6 november 1997. (På min mors 40 års fødselsdag)

1998: Startede jeg på Brenderup Folkehøjskole dette var med større held. Jeg startede i januar og sluttede i juni. I august jeg startede i praktik i en vuggestue Den 11. december blev mine forældre gift i Næsby kirke.

1999: Det næste praktiksted var en børnehave og det tredje sted blev på en speciel skolen. I Februar begyndte jeg, at chatte med Henrik og allerede den 20.02.1999 mødtes på Banegården, hvor vi skulle spise i Jensen’s Bøfhus og i biografen og se
”You’ve Got mail”
 
  2                               3

bagefter fulgte jeg med Henrik ud i den mørke nat og ”hjem” til Hillerslev (et sted som jeg ikke anede hvor var, det eneste jeg vidste var at det var i Ringe kommune) MEN heldigvis endte det hele lykkeligt.
20.10.99 valgte vi at forlove os.

2000: I Januar flytte jeg sammen med Henrik i vores første lejlighed i Nordborg Rypevej 58 st. th.
Jeg skulle færdiggøre min uddannelse og jeg fandt en børnehave, hvor der var speciel pladser, da det skulle vare noget andet end de tidligere praktikpladser. Derfor faldt valget på ”Kastaniehuset”, som var et dejligt sted, hvor jeg lærte meget både personligt og fagligt. 
Jeg skulle også lige gøre mit HF dansk færdigt, så derfor skulle jeg sejle hjem hver torsdag for, at møde i Odense fredag morgen.   
I August fik jeg mit første arbejde som pædagogmedhjælper i Hjortspring Børnehus, som jeg også tænker tilbage på med glæde.

4 Hjortspring børnehus

2001: I sommeren stoppede jeg i Hjortspring Børnehus, da vi flyttede tilbage til Fyn, fordi Henrik var så heldig at få nyt arbejde. Vi flyttede også tilbage til Fyn, fordi jeg skulle til, at studere i 3 ½ og jeg ville ikke bindes til Sønderjylland så længe, da Henrik ønskede, at vende hjem på et tidspunkt. 

2003:Her er et par billeder fra vores førstesommerferie sammen i et andet land….Mallorca... Og så var der hedebølge…

1 

Henrik sidder i en flyver for første gang.. Noget spændt var han da…

Jeg er for kendt til det her sted….. (Martin Brygmann)1

1     1
Her er udsigten fra hotellet                                og her der en fra stranden

1             1
Dejlig is                                   Lækkert hår

2002: Jeg startede på Fyns Pædagog Seminarium i September.
Vi fik vores første Nye bil 6 November: En sølvgrå Seat Cordoba 

2006: Februar blev jeg PÆDAGOG… hurra..
I Maj blev jeg Ansat i Skamby Børnehave. 8. december fandt jeg ud af at jeg var gravid med "Lilleprut"

2007:Vi er blevet ejer af en sort Skoda Roomster.

Vi bliver gift 9/6 2007

Til August Bliver vi forlædre.