Header image  
- Alberte  
 
 
Alberte kommer hjem

Så kom vi hjem….

Det skete Tirsdag 24/7 2007 kom vi hjem på orlov. Vi skulle så ind om fredagen, hvor alberte skulle måles og vejes... Fredag blev vi endelig udskrevet...

1 Her ligge Alberte i sin EGEN lift….

2 Hvor er Alberte ?? Hvad er det lige far Henrik har gang i ??

18/8 2007: jeg må vel hellere lige skrive, nu jeg har en stille stund for mig selv. Sjovt nok ta'r vi ikke så mange billeder for tiden, der er så meget anden at se til. Men min plan er at lægge nye billeder ind... i den nære fremtid...

Det har været en hård omgang at komme hjem (det vi ellers havde ventet på SÅ længe) men lige nu prøver vi at nyde at Henrik har barsel, trods en del " fest om natten". Desværre skal der ikke meget uro til om dagen, før det viser sig om natten.

Alberte vejer nu 2950 g og måler 47 cm. Lige Pt er vi til hyppige krontrol på øjenafdelingen for at tjekke at Albertes øjne udvikler sig, som de skal, der var ellers snak om operation på Riget igen, MEN heldigvis mente de ved sidste tjek, at det gik den rigtige vej... Undersøgelse igen på mandag.

23/8 2007:

1 

Se hvor stor jeg er….  (jeg har desværre lidt navlebrok)

Når jeg skal skiftes er jeg:
1                   1
          Glad og tilfreds                    ELLER                     Sur og hidsig

 

1  Jeg er bare for sej.....

Alberte er i fuld gang med at afprøve sine gaver....


1Alberte bliver træt af alt det ”udklædning”


1 
Alberte bliver vejet af sundhedsplejersken Rikke og Far. Vægten siger 3200g og 48 cm.

Vi har idag også fået brev at hendes stofskifte er normaliseret ifølge den sidste blodprøve. Albertes skjoldbruskkirtel i halsen har en normal størrelse, men den kan ikke lave stofskiftehormon, som den burdet. Derfor skal Alberte en gang dagligt have Eltroxin.

28/8: Vægten siger 3500 g (med tøj) og stadig 48 cm.

31/8 2007: I går hvad vi besøg at Ergoterapeuten Terese. Hun skal hjælpe os med at give Alberte ro og tryghed. Vi låner en kugledyne, som måske kan give Alberte mere ro når hun sover, da hun "roder" meget rundt. Vi snakkede om f.eks. Når hun sygehuset sover selvom hun skal ha' taget blodprøve og pilles i øjene "bare" sover fra det hele. Så er det ikke fordi hun er sej, så er det fordi hun lukker af og reagere på senere. Hvilket hun har gjort resten af ugen her og hun er stadig ikke helt sig selv. Dvs kan ikke finde ro om natten .. kun i mors arme gående rundt eller når jeg er heldig kan hun falde til ro på mit bryst imens jeg ligger ned, men jeg kan ikke lægge hende fra mig, uden der kommer et kæmpe brøl... om dagen sover hun og spiser hele tiden, da hun ikke spiser sig mæt (som hun ellers godt kan) og når hun ikke spiser, skriger hun, hvis hun ikke er hos mig.

23/9: Vægten siger 4200 g og 51 cm

Alberte er begyndt af få en roligere hverdag, med faste spise/sove tider og sover ofte natten igennem fra 22.00-23.00 til 05.00 -06.00 der er stadig nætter hver hun er urolig det meste af natten men lige nu er der heldigvis få af dem...

Alberte højre øje er nu fuldt udviklet, nu venter vi "bare" på at det venstre skal følge med hvilket det skulle gøre. Pt er vi stoppet med hendes medicen for stoftskiftet, da dosisen var for høj.

2 2
Her ligger Alberte og hygger sig med hendes legetøj….

 

2 23/9 07
Her en meget træt Alberte efter besøg hos farmor og farfar og et smut til hendes kusiner.

2 Her der den ”mad” Alberte har spist… nu spiser hun NAN 1  

2 Alberte er god til at løfte sit hoved

2    2 Alberte ligger i sin seng, som står i køkkenet.

 

Alberte i hendes autostol. Hun ÆÆÆÆÆLSKER at køre i bil !!!

  ”Jeg kan også se fjollet ud”

 ”Jeg elsker nyt tøj !!”

 

Alberte på hendes aktivitetstæppe.